Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
linkedin
Linkedin

Applicaties en Rapportages

Oracle APEX is erg geschikt voor dit soort situaties, en gebruikers kunnen na een training zelf eenvoudige filters en aanpassingen aanbrengen. Hiermee krijgt de organisatie meer grip op de applicaties en is alle informatie centraal toegankelijk.


APEX is een geavanceerd hulpmiddel waarmee database applicaties gebouwd worden. Het is een groot voordeel dat APEX volledig web gebaseerd is. Bovendien zijn aparte, locale installaties niet nodig. Via de web-browser kan iedereen binnen de organisatie direct up-to-date informatie ophalen uit die centrale database. 
 

Samengevat:
• APEX zorgt voor een eenvoudige en gecentraliseerde oplossing voor het beheer en gebruik van bedrijfs(kritische) informatie.
• APEX zorgt ervoor dat de applicatie ontwikkeltijden en bijbehorende kosten drastisch naar beneden gaan. Applicaties kunnen sneller, betrouwbaarder en voor iedere afdeling op maat gebouwd  worden (tot op zekere hoogte zelfs door de eindgebruiker).
• APEX zorgt door het gebruik van een browser voor real-time toegang tot actuele database gegevens. Omslachtige distributie via spreadsheets of andere, statische vormen waarbij de informatie verouderd is, behoren tot het verleden.

0209 Design