Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
linkedin
Linkedin

Continuïteitsbeheer

De meeste, kleine bedrijven zijn zich pas na een voorval of defect bewust van het belang van back-up opslag, vaak wanneer de situatie haast niet meer te redden valt. Wie met computers werkt, heeft back-up oplossingen meestal onderaan op zijn takenlijst staan. Jammer genoeg vergeten of weigeren vele kleine bedrijven hun kritieke gegevens effectief te beveiligen of oudere opslagapparaten door recente, efficiëntere technologie te vervangen.
 

Herstel gegevensverlies

Er kunnen zich heel wat situaties voordoen die tot gegevensverlies kunnen leiden. Denk maar aan brand, overstromingen, spanningsschade, virussen, onbekwaamheid, een defecte harde schijf of diefstal. Precies daarom is het van cruciaal belang dat uw bedrijfsgegevens beschermd zijn tegen gebeurtenissen die zonder voorzorgsmaatregelen tot definitief gegevensverlies kunnen leiden.
 

Onze producten voor back-up opslag zijn ontworpen met aandacht voor gegevensbescherming en –redundantie, zodat uw gegevens in situaties als een calamiteit of natuurramp zo snel mogelijk kunnen worden hersteld en opnieuw toegankelijk zijn. Om uw netwerk in geval van een calamiteit weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen, zorgen wij vooraf dat uw hele IT Server omgeving als een virtuele kopie extern wordt opgeslagen. De hele omgeving, of een deel hiervan, is in geval van een calamiteit snel op te starten en in combinatie met de laatste, dagelijkse data back-up is het hele systeem weer volledig operationeel.

0209 Design